Ciorba cu perisoare de pui

de Rocsi in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 15852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • o radacine mica de pastarnac
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii mici
  • bors
  • vegeta
  • un cub knorr
  • piper
  • pentru perisoare;
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura orez
  • vegeta
  • 1 ou
  • putin gris ca sa se lege mai bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

intr-o oala cam de 4 litri umpleti pe 3 sferturi cu apa,o puneti pe foc pana incepe sa fiarba.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

ardeiul galben se taie cubulete.

pastarnacul il curatam si il taiem cat mai micut.

rosiile se curata de pielita si se dau pe razatoare.

cand incepe sa fiarba apa se pun legumele taiete,un cub knorr,vegeta si piper si lasam sa fiarba putin.

pieptul de pui se spala bine si se da pe masina de tocat carne sau pe robot.

lingura de orez se fierbe.

carnea tocata se amesteca cu orezul fiert.

se adauga oul,vegeta si 1-2 linguri gris.

cand ciorba a fiert cam 10 min incep sa se formeze perisoarele.

acestea se pun in oala cu ciorba.

cand sunt aproape fierte se acreste cu bors dupa gust.

ii mai dati cateva clocote si gata ciorba....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun